Vicepremierul pentru reintegrare Oleg Serebrian a avut o întrevedere cu E.S. Edgars Bondars, ambasadorul Letoniei în Republica Moldova
Vicepremierul pentru reintegrare Oleg Serebrian a avut o întrevedere cu E.S. Edgars Bondars, ambasadorul Letoniei în Republica Moldova

Situația din raioanele de est, discutată de Oleg Serebrian cu ambasadorul Letoniei în Moldova

Situația din raioanele  de est ale Republicii Moldova a fost discutată la întrevederea vicepremierului pentru reintegrare Oleg Serebrian cu E.S. Edgars Bondars, ambasadorul Letoniei în Republica Moldova.

Oficialii s-au referit și la aspectele de interes ale procesului de negocieri pentru reglementarea transnistreană, precum și la prioritățile imediate în domeniul politicilor de reintegrare.

Potrivit unui comunicat emis de Biroul politici de reintegrare (BPR), Oleg Serebrian i-a mulțumit diplomatului leton pentru susținerea puternică și constant acordată Republicii Moldova în demersul ei de aderare la Uniunea Europeană și de restabilire în mod pașnic și cuprinzător a integrității teritoriale prin reintegrarea raioanelor de est.

A fost exprimată convingerea că relațiile moldo-letone se vor consolida în continuare pe măsura apropierii Republicii Moldova de spațiul european comun”, comunică reprezentanții BPR.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA

Cele mai citite știri

Social media