Rosian Vasiloi, prima declarație după eliberarea din funcție: „A fost o perioadă dificilă”

Rosian Vasiloi, eliberat astăzi din funcție, a spus că perioada în care a activat în calitate de șef al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră a fost una dificilă.

„A fost o onoare să conduc Poliţia de Frontieră a Republicii Moldova. A fost o perioadă dificilă, cea mai dificilă din istoria Republicii Moldova, dar în care instituția pe care am condus-o a făcut față provocărilor”, a scris Vasiloi într-o postare pe pagina sa de Facebook.
Acesta și-a exprimat recunoștința față de colegi și parteneri, menționând, totodată, că unicul interes pe care l-a avut și îl va avea în continuare, „a fost interesul țării și a cetățeanului”.
Mulțumesc echipei pentru dedicație și profesionalism. Le mulțumesc colegilor din sistemul afacerilor interne și din sistemul de apărare și securitate națională cu care am lucrat în această perioadă împreună. Nu în ultimul rând le mulțumesc partenerilor noștri care contribuie la dezvoltarea instituțională a Poliției de Frontieră fără precedent”, se arată în mesaj.
Rosian Vasiloi a fost eliberat din funcție miercuri, 8 noiembrie, în baza cererii de demisie.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA

Cele mai citite știri

Social media