căutări ale atacatorului în SUA
căutări ale atacatorului în SUA

S-ar fi sinucis. Atacatorul care a omorât 18 oameni în SUA a fost găsit mort

La trei zile de la cel mai sângeros atac în masă comis în acest an în Statele Unite, poliția l-a găsit mort pe bărbatul care a ucis 18 oameni și a rănit alți 13, într-un bar și la o sală de bowling în Maine, SUA. Bărbatul, instructor de tir și rezervist al armatei americane, s-ar fi sinucis. Informația vine de la poliția din statul Maine, care a găsit trupul lui aproape de localitatea în care a comis atacul., scrie Digi24.

Bărbatul a ucis 18 oameni și a rănit alți 13, într-un bar și la o sală de bowling. Fusese internat vara trecută cu probleme de sănătate mintală și nu se știe ce anume l-a făcut să comită acest gest.

În urma masacrului, patru orașe au fost plasate în stare de alertă și a fost declanșată o vânătoare cu sute de polițiști. Din primele informații, Robert Card a murit din cauza unei răni de glonţ autoprovocate, a spus poliția.

Cadavrul lui Card a fost găsit în pădure, în apropiere de oraşul Lisbon, lângă un centru de reciclare de la care fusese concediat recent, a relatat CNN, citând o sursă din cadrul forţelor de ordine. Maşina lui Card a fost găsită cu puţin timp înainte de miezul nopţii în Lisbon, la aproximativ 12 km de locul crimei.

Oficialii au îndemnat locuitorii din ambele oraşe şi din zonele învecinate să se adăpostească pe loc, în timp ce au continuat căutarea care a implicat sute de membri ai forţelor de ordine. A fost atacul armat cu numărul 565 de anul acesta, din Statele Unite.

La cererea președintelui Joe Biden, drapelele americane au fost arborate în bernă, la Casa Albă și alte instituții publice.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA

Cele mai citite știri

Social media