Recean, mesaj de Ziua Europei: „Este timpul să facem UE și mai puternică, devenind stat membru al familiei europene”

„Este timpul să facem Uniunea Europeană și mai puternică, devenind stat membru al marii familii europene”. Acesta a fost mesajul premierului Dorin Recean, adresat cetățenilor adunați în Piața Marii Adunări Naționale, de Ziua Europei.

„Alături de steagul Republicii Moldova, flutură cu mândrie în toată țara steagul Uniunii Europene. Sărbătorim viitorul european al țării noastre și efortul pe care îl face fiecare dintre noi pentru a construi Moldova Europeană. Împreună vom construi un viitor prosper acasă, un viitor mai bun pentru toți cetățenii noștri”, a subliniat șeful Executivului.

Evenimentele desfășurate joi, 9 mai, în centrul Capitalei, a fost organizat de către Guvern, Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova, împreună cu ambasadele statelor membre ale UE.

În pavilionul Guvernului, membrii Cabinetului de miniștri au discutat cu vizitatorii despre efortul comun de construire a unui stat prosper, modern și european.

De asemenea, pe parcursul zilei de ieri peste 500 de oameni au vizitat Casa Guvernului, în cadrul unui tur ghidat la muzeu și în sala de ședințe a Executivului.

CITEȘTE ȘI: FOTO Oaspeți în sala de ședințe a Cabinetului de miniștri. Sute de persoane au vizitat astăzi Casa Guvernului

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA

Cele mai citite știri

Social media