„Moldova Fashion Days”
„Moldova Fashion Days”

Publicul pasionat de modă, invitat la un EVENIMENT de EXCEPȚIE cu participarea designerilor autohtoni

Publicul pasionat de modă este invitat la un eveniment de excepție – “Moldova Fashion Days”, la care vor participa 15 designeri autohtoni cu renume.

Noua ediție a evenimentului anual de modă “Moldova Fashion Days”, va avea loc pe 2 decembrie, la Arena Chișinău, cu începere la ora 17:00.

Designerii își vor prezenta ținutele create special pentru sărbători, dar și colecțiile pentru sezonul de iarnă.

Moldova Fashion Days este mai mult decât o prezentare de modă, este o expresie a patrimoniului cultural bogat, a diversității și spiritului creativ care abundă în industria ușoară.

În fiecare an publicul pasionat de modă, dar și specialiștii din industrie, din țară și de peste hotare, se reunesc pentru a urmări modul în care interpretează brandurile autohtone tendințele globale și pentru a celebra talentul și creativitatea acestora.

Vino să petreci o seară frumoasă, susținând producătorii locali și savurând un cocktail elegant și un show de lumini unic. Ediția din acest an promite să fie una dintre cele mai memorabile, cu o varietate de colecții îndrăznețe și inovatoare, care vor defini viitoarea direcție a modei moldovenești”, se arată într-un mesaj al organizatorilor.

Biletele pentru „Moldova Fashion Days” sunt disponibile la vânzare pe iticket: Biletele le poți cumpăra de aici:https://iticket.md/event/moldova-fashion-days

Citește și: „Moldova Fashion Days” revine! Designerii autohtoni își vor prezenta colecțiile

 

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA

Cele mai citite știri

Social media