PSDE: Suntem a treia forță politică după numărul de primari aleși

Partidul Social Democrat European  îndeamnă partidele să dea dovadă de maturitate și să accepte dialogul pentru a putea alege persoanele în funcții de conducere la nivel local și raional. Declarația a fost făcută de liderul PSDE, Ion Sula, în cadrul unei conferințe de presă de totalizare a scrutinului de duminică.

”Scrutinul local de duminică a arătat care este realitatea din teren și tendințele care există la ora actuală. Sarcina noastră este să ne implicăm activ în vederea constituirii organelor puterii la nivel local și raional. Îndemnăm celelalte forțe politice să dea dovadă de maturitate și responsbilitate. A venit timpul dialogului și cooperării”, a menționat Ion Sula.

Partidul se arată mulțumit de rezultatele alegerilor locale generale.

PSDE s-a clasat pe locul 3 la nivel național după numarul de primari aleși și după numărul de consilieri locali și raionali. Asta însemană că Partidul Social Democrat European este a treia forță politică ca pondere în cadrul adminsitrației publice locale, fapt care ne încurajează și ne motivează să depunem eforturi ca să asigurăm acea garanție și alternativă proeuropeană de care are nevoie societatea, a mai spus Sula.

 

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA

Cele mai citite știri

Social media