sursa: politia.md

Procurorul implicat în accidentul de la Bahmut rămâne în funcție. CSP: A fost paritate de voturi

Șeful Procuraturii Ungheni, Dumitru Triboi, implicat în accidentul de la Bahmut, soldat cu patru morți, rămâne în funcție. Consiliul Superior al Procurorilor a respins demersul înaintat de procurorul general interimar, Ion Munteanu, prin care a cerut suspendarea acestuia din funcție.

”Consiliul Superior al Procurorilor a decis: a respinge demersul procurorului general interimar de a elibera acordul în vederea suspendării din funcție a procurorului-șef al Procuraturii raionului Ungheni a domnului Dumitru Triboi. A remite prezenta hotărâre procurorului general interimar pentru informare. A fost înregistrată o paritate de voturi”, a declarat președintele CSP, Angela Motuzoc.

Procurorul Dumitru Triboi se află în prezent în arest preventiv. Avocații lui au contestat arestul, dar instanța a menținut decizia.

Amintim că, tragicul accident s-a produs în noaptea de 20 octombrie. Patru persoane au decedat, printre care și un copil. Este vorba despre o familie: un bebeluș, părinții acestuia și bunica copilului. Alte două persoane, între care și un copil de 3 ani, au fost internate în spital.

CITEȘTE ȘI: Procurorul implicat în accidentul de la Bahmut, plasat în arest

 

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA

Cele mai citite știri

Social media