O minoră, violată de cumnat. Bărbatul a fost trimis după gratii

O minoră de 16 ani a trăit clipe de groază, aflându-se în propria casă. Copila a fost violată de soțul surorii sale, cu care locuiau în aceeași gospodărie. Bărbatul a fost condamnat la 6 ani de detenție, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip semiînchis.

Potrivit procurorilor, cazul a avut loc într-un sat din nordul țării, în luna martie a anului 2021. Bărbatul i-a propus fetei să întrețină un raport sexual benevol, însă ultima l-a refuzat. Totuși, prin constrângere fizică și psihică, individul a întreținut cu ea un raport sexual.

În fața instanței, bărbatul a pledat nevinovat. Acesta a declarat că fapta imputată nu este altceva decât o metodă de răfuială a soacrei sale împotriva lui pentru a-l determina să părăsească domiciliul ei.

În privința inculpatului a fost menținută măsura preventivă sub formă de arest preventiv până la intrarea sentinței de condamnare în vigoare, precizează Procuratura. Totodată, se anunță că decizia nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în termen de 15 zile la Curtea de Apel Bălți.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA

Cele mai citite știri

Social media