Noi DETALII despre omorul din sectorul Rîșcani. Victima făcea parte dintr-o grupare criminală

Persoana care a fost omorâtă astăzi în sectorul Rîâcani al Capitalei este un bărbatul de 41 de ani, de origine turcă, care făcea parte dintr-o grupare criminală, comunică Inspectoratul General al Poliției.

Poliția examinează versiunea unei reglări de conturi între grupări sau lichidarea intenționată a acestuia pentru a împiedica unele declarații pe care le-ar fi putut face într-un dosar.

Bărbatul omorât astăzi era anunțat pe canalele Interpol de către autoritățile de drept ale Regatului Unit al Marii Britanii, cu scop de arest și extrădare, fiind învinuit de comiterea unor infracțiuni de contrabandă și comercializarea heroinei.

Acesta nu a fost extrădat până acum, deoarece a depus cerere de azil. Acum doi ani i-a fost refuzată procedura de azil, dar până la moment nu există o decizie definitivă a instanței de judecată pe acest caz.

Mai mult, acesta a fost plasat în arest, cu ulterioara extrădare, dar a fost eliberat din arest în urma deciziei instanței de judecată.

Amintim că un bărbat care se deplasa pe trotinetă a tras câteva împușcături din mers, în direcția victimei. În urma rănilor, aceasta a decedat pe loc.

Actualmente poliția este în căutarea presoanei care ar fi comsi omorul . IGP a publicat imagini cu suspectul. În context, oamenii sunt îndemnați să contacteze de urgență Poliția dacă îl observă pe străzi, „DAR SĂ EVITE CONTACTUL CU ACESTA, deoarece este înarmat”.

„Îndemnăm la calm cetățenii, la moment toată poliția este mobilizată pentru a reține suspectul. Rugăm șoferii să fie cooperanți și să nu fie deranjați de verificările care se efectuează în capitală și suburbii”, se arată în mesajul IGP.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA

Cele mai citite știri

Social media