Sursa: bing.com

Nicu Popescu: Colaborarea dintre Moldova și Azerbaijan are o intensificare semnificativă în ultimii ani

Ministrul de Externe al Republicii Moldova, Nicu Popescu, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Republicii Azerbaidjan, Gudsi Osmanov, în cadrul căreia a discutat mai multe subiecte de interes comun. Au fost remarcate diferite domenii ca fiind într-o continuă avansare și trebuiesc continuate.

„Cu satisfacție, am constatat o intensificare semnificativă a contactelor de colaborare în ultimii ani, atât la nivel înalt, cât și la nivelul instituțiilor specializate ale ambelor țări. Ne-am referit și la importanța continuării eforturilor de promovare a cooperării sectoriale între Republica Moldova și Republica Azerbaidjan, printre domeniile de interacțiune fiind evidențiate, în special, sfera energetică, comercial-economică, agricultură și cea investițională”, a declarat Nicu Popescu.
Ministrul de Externe a subliniat angajamentul ferm al Republicii Moldova în sprijinirea suveranității și integrității teritoriale a Republicii Azerbaidjan și am exprimat aprecierea noastră pentru relația de prietenie solidă dintre țările noastre.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA

Cele mai citite știri

Social media