Copil, spital

Medicii, despre starea fetiței internate după accidentul de la Bahmut: „Se simte mai bine”

A ieșit din comă și se simte mai bine. Vestea îmbucurătoare e despre micuța de doar trei ani care a avut de suferit în urma cumplitului accident produs acum cîteva zile pe un drum din apropierea localității Bahmut, raionul Călărași. În acea zi tragică, fetița a ajuns la spital în stare gravă, iar alți patru membri ai familiei acesteia au decedat.

Solicitat de info1.md, purtătorul de cuvânt al Institutului Mamei și Copilului, Maxim Cazacu, a declarat că starea copilului se ameliorează.

Se simte mai bine. Este conștientă deja. Va mai sta câteva zile în secția de reanimare”, a precizat Maxim Cazacu.

În curând medicii urmează să decidă când pacienta ar putea fi transferată într-o secție clinică obișnuită.

Maxim Cazacu a comunicat că fetița a suferit mai multe traumatisme, un traumatism cranio cerebral, o fractură de bazin, dar și alte leziuni.

Reamintim că accidentul s-a produs sâmbătă, 21 octombrie. În urma impactului,  patru persoane, membri ai aceleeași familii, au decedat. Printre acestea se numără un bebeluș de doar câteva luni, părinții acestuia, de 21 și 28 de ani, dar și bunica de 64 de ani.  La spital au fost transportați un copil de 3 ani și bunicul de 63 de ani. Victimele se deplasau într-o căruță. Vehiculul a fost lovit de un automobil.

Citește și: Accident rutier fatal la Bahmut. Patru persoane au murit

Citește și: Accidentul de la Bahmut: Șoferul era angajat al Procuraturii Generale

Citește și: Procurorul implicat în accidentul de la Bahmut, plasat în arest

 

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA

Cele mai citite știri

Social media