Maia Sandu, la întrevederea cu coraportorii APCE: Vom continua reformele inițiate în domeniul justiției

Autoritățile din Republica Moldova vor continua reformele inițiate în domeniul justiției și cel al combaterii corupției.

Declarația a fost făcută de președintele Maia Sandu, la întrevedere cu coraportorii Comisiei de Monitorizare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), Pierre-Alain Fridez și Zanda Kalniņa-Lukaševica.

Potrivit administrației prezidențiale, reprezentanții Adunării Parlamentare a CE, aflați într-o vizită de documentare în Republica Moldova, au vizitat astăzi sediul președinției.

Agenda discuțiilor cu delegația APCE a vizat subiecte privind consolidarea instituțiilor democratice din țara noastră și a statului de drept.

Șefa statului a subliniat importanța garantării unui proces electoral transparent și lipsit de influențe externe și a reafirmat angajamentul țării noastre de a avansa hotărât în procesul de aderare la Uniunea Europeană.

De asemenea, Maia Sandu și-a manifestat aprecierea pentru sprijinul oferit de Consiliul Europei prin Planul de acțiune pentru Republica Moldova 2021-2024 și pentru cooperarea în mai multe domenii importante.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA

Cele mai citite știri

Social media