sursa: Facebook/Maia Sandu

Maia Sandu, întrevedere cu Majestatea Sa Margareta și Principele Radu

Parcursul european al țării noastre a fost discutat de președintele Maia Sandu cu Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, și  Alteța Sa Regală, Principele Radu, care sunt în vizită la Chișinău. Președintele a mulțumit Familiei Regale pentru faptul că promovează interesele Republicii Moldova.

”I-am transmis Majestății Sale mulțumirile noastre pentru faptul că promovează interesele Republicii Moldova în capitalele europene, pentru că pledează pentru integrarea europeană a țării noastre în discuțiile cu oficialii europeni și membrii Caselor Regale. La fel, Casa Regală susține mai multe proiecte în educație, cultură și contribuie la dezvoltarea relațiilor economice bilaterale prin încurajarea companiilor din România să investească la noi. Prin efort și sprijin continuu, Republica Moldova va reuși să devină, într-un viitor apropiat, parte a familiei țărilor libere și dezvoltate de pe continentul european”, se arată în mesajul publicat de Maia Sandu.

Custodele Coroanei române Margareta și Principele Radu efectuează o vizită în Republica Moldova. Familia Regală a ajuns sâmbătă la Chișinău.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA

Cele mai citite știri

Social media