Lilian Carp
Lilian Carp

Lilian Carp: Respect alegerea cetățenilor

Lilian Carp, candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate la funcția de primar al Capitalei, a venit cu un mesaj de recunoștință față de persoanele care l-au susținut, dar și care au votat pentru el la alegerile din 5 noiembrie.

în același timp, Lilian Carp a declarat că respectă opțiunea locuitorilor Capitalei.

Cetățeanul este cel care decide soarta orașelor și satelor în alegerile locale. Locuitorii din Municipiul Chișinău și-au dat votul – și eu respect acest vot”, a menționat Carp.

Totodată, candidatul a apreciat sprijinul celor care și-au dat votul în favoarea lui.

Vreau să le mulțumesc celor 74.074 de oameni care au votat pentru mine și celor 84.614 de cetățeni care au votat pentru echipa de consilieri PAS. Vă sunt recunoscător și vă asigur că acest act de încredere este începutul unei agende publice constructive pentru Chișinău și pentru toată țara”, a spus candidatul PAS.

Lilian Carp a mulțumesc colegilor de partid.
Am demonstrat că suntem o echipă puternică și profesionistă, iar campania pe care am făcut-o a fost strict axată pe agenda și problemele oamenilor, care sunt și vor fi o prioritate pentru noi. Continuăm să ne implicăm și să contribuim la schimbare. Aceste alegeri locale au arătat cât de uniți putem fi, atunci când avem scopuri și obiective clare”, se mai arată în mesaj.
Potrivit datelor CEC, candidatul PAS Lilian Carp, care a obținut 28.23% din voturi, s-a clasat pe locul doi. Ion Ceban a câștigat alegerile din primul tur, fiind votat de 50.62% dintre alegători.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA

Cele mai citite știri

Social media