Milano
Milano

Intemperie în nordul Italiei. A fost inundat metroul și străzile, traficul a fost suspendat

Inundațiile fac ravagii în orașul Italian, Milano. Acesta a fost lovit de o furtună puternică în timpul nopții de luni spre marți, provocând inundații grave în mai multe zone ale orașului, în special în cartierul Niguarda. A fost inundat metroul și străzile, traficul a fost suspendat, iar mai multe școli din întreaga țară au fost închise.

Autoritățile au emis o alertă de protecție civilă pentru a avertiza locuitorii mai multe SMS-uri, pentru a-i informa despre măsurile de siguranță pe care trebuie să le întrprindă.

Autoritățile au izloat și o zonă importantă a orașului, Viale Fulvio Testi, pentru a securiza viețile oamenilor și a ajuta la gestionarea situației de urgență. Regiunea Veneto a Italiei, se află sub alertă roșie, șase regiuni nordice sunt în alertă portocalie, iar altele 11 sunt sub avertizare galbenă.

Metorologii avertizează că ploile în Italia nu vor conteni în următoarele 10 zile. Cele mai puternice precipitații sunt prognozate pentru data de 2 noiembrie.

Intemperiile fac ravagii și în El Salvador, cea mai mică țară din America Centrală, unde a fost aunțată stare de urgență, din cauza furtunii tropicale Pilar.

Experții susțin că în ultimele decenii furtunile și-au sporit severitatea din cauza încălzirii globale.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA

Cele mai citite știri

Social media