IGP, detalii despre persoana care ar fi incendiat Centrul de Informare și Documentare NATO

Persoana bănuită de provocarea incendiului la Centrul de Informare și Documentare privind NATO din Republica Moldova a fost reținută și identificată.

Este vorba de un bărbat de 57 de ani, locuitor al municipiului Bălți. Informația a fost confirmată pentru jurnalistul ONE TV de către Diana Fetco, șefa Secției Comunicare și Protocol al Inspectoratului General al Poliției.

Acesta și-a recunoscut vina. În cadrul măsurilor procesuale vom stabili motivul care a stat la baza acțiunilor sale”, a mai comunicat Fetco.

Reamintim că astăzi suspectul a fost escortat la Inspectoratul de Poliție Buiucani pentru audieri, cu ulterioară reținere pentru 72 de ore.

Înainte ca Politia să anunțe despre reținerea bărbatului, ministrul Afacerilor Interne, Adrian Efros, a spus că sunt mai mulți suspecți.

Ancheta este în curs de desfășurare. Avem mai mulți suspecți. Verificăm toate persoanele care sunt vizate în aceasta anchetă. Sunt mai mulți bănuiți”, a spus ministrul.

Adrian Efros a evitat să răspundă la întrebarea jurnaliștilor dacă ar fi vorba de cetățeni ai Republicii Moldova sau străini, dar nici nu a oferit mai multe detalii, motivând că nu poate face mai multe declarații  pentru a nu prejudicia mersul anchetei.

CITEȘTE ȘI: Incendiul de la Centrul de informare NATO: Persoana suspectată de incendierea clădirii a fost reținută

 

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA

Cele mai citite știri

Social media