Guvernul a lansat Cartea de Condoleanțe electronică, în semn de recunoștință pentru primul președinte al țării. Fiecare cetățean poate lăsa un mesaj

Guvernul Republicii Moldova a lansat Cartea de Condoleanțe, în format electronic, în semn de respect și recunoștință pentru primul președinte al țării noastre, Mircea Snegur.

Cartea de Condoleanțe este accesibilă pe site-ul oficial al Guvernului: http://www.gov.md/mesaje. Astfel, fiecare cetățean poate să-și exprime compasiunea, recunoștința sau să împărtășească gânduri și amintiri valoroase legate de mandatul primului președinte al Republicii Moldova.

”Președintele Mircea Snegur, o personalitate marcantă în istoria națională, a jucat un rol pivotant în consolidarea statalității, independenței și suveranității Republicii Moldova. Cu acest prilej, vă invităm să vă alăturați în a aduce un omagiu demn primului Președinte al țării noastre”, se arată în mesajul executivului.

De asemenea, o Carte de Condoleanțe este deschisă și la Palatul Republicii.

Amintim că, Mircea Snegur s-a stins din viață în noaptea de 13 septembrie, la 83 de ani. Ziua funeraliilor a fost declarată zi de doliu național.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA

Cele mai citite știri

Social media