foto:Digi24

Două trenuri s-au ciocnit în Bangladesh. Cel puțin 17 persoane au murit

Cel puțin 17 persoane au murit, iar alte 50 au fost rănite după ce două trenuri s-au ciocnit în Bangladesh. O eroare de semnal a cauzat probabil coliziunea, a declarat un oficial feroviar.

Un tren de marfă s-a izbit de vagoanele din spate ale unui tren de pasageri din Bhairab, la 80 km nord-est de Dhaka. Paisprezece persoane aflate în trenul de pasageri au murit pe loc în urma coliziunii.

„Mulți oameni au rămas prinși înăuntru după coliziune. Majoritatea oamenilor au murit pe loc”, a declarat șeful serviciului local de pompieri, Mohammad Masud.

Alte trei persoane au murit la spital, unde sunt tratați aproximativ 50 de răniți. Numărul morților ar putea crește și mai mult pe măsură ce operațiunile de salvare sunt în curs de desfășurare, au declarat autoritățile, potrivit Digi24.

Un oficial guvernamental local a declarat pentru BBC că localnicii au sărit în ajutorul oamenilor răniți, până la venirea echipelor de salvare. Autoritățile din Bangladesh au demarat o anchetă pentru a afla cu exactitate cum s-a petrecut accidentul.

Accidentele feroviare nu sunt neobișnuite în Bangladesh din cauza infrastructurii slabe.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA

Cele mai citite știri

Social media