Două birouri de înmatriculare a vehiculelor și documentare a conducătorilor auto din țară și-au încetat activitatea

Două birouri de înmatriculare a vehiculelor și documentare a conducătorilor auto din două localități din țară și-au încetat activitatea, anunță Agenția Servicii Publice.

E vorba despre birourile ASP din orașul Vulcănești și satul Varnița, raionul Anenii Noi.
În context, ASP aduce la cunoștință că solicitanții serviciilor de înmatriculare a vehiculelor și documentare a conducătorilor auto din localitățile menționate se pot adresa la următoarele subdiviziuni de competență:
-pentru solicitanții din or. Vulcănești: Secţia înmatriculare vehicule şi documentare a conducătorilor auto Cahul (str. Prospectul Republicii, 24 G);
-pentru solicitanții din localitatea Varnița și alte localități din partea stângă a Nistrului: oficiul Anenii Noi de înmatriculare vehicule şi documentare a conducătorilor auto, satul Ruseni (sediul S.R.L. „Transpremium Test”).
Totodată, solicitanții care au depus actele pentru obținerea unui certificat de înmatriculare sau a unui permis de conducere la subdiviziunile din Vulcănești sau Varnița până la data de 4 mai, le pot ridica la Secţia înmatriculare a transportului şi calificare a conducătorilor auto Cahul – pentru serviciile comandate la Vulcănești și la oficiul din or. Anenii Noi – pentru serviciile comandate în localitatea Varnița.
Agenția Servicii Publice reiterează că optimizarea numărului de subdiviziuni teritoriale are ca scop eficientizarea resurselor ASP și îmbunătățirea calității serviciilor prestate.
Amintim că, în luna martie,  Executivul a aprobat o hotărâre de Guvern prin care a fost simplificată procedura de înmatriculare a vehiculelor.
„Potrivit modificărilor aprobate pentru a reduce numărul vizitelor la ghișeu, un șir de acte nu vor mai fi obligatorii, iar accesul la documentele disponibile pe platforma MConnect va fi extins”, precizează ASP.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA

Cele mai citite știri

Social media