Sursa: disinfo.md

Dodon, despre anunțul CE: ,,Apropierea de UE nu a adus nimic bun moldovenilor”

După ce Comisia Europeană a recomandat statelor membre ale UE să deschidă negocierile de aderare, fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, nu s-a arătat prea optimist. Acesta a criticat guvernarea și președintele țării, Maia Sandu.

,,Guvernarea pro-europeană PAS, a devenit foarte dificil să trăiești în Moldova, din toate punctele de vedere. Așa-zisa apropiere de UE nu a adus încă nimic bun moldovenilor, doar milioane de credite la dobânzi mari. În rest: sărăcia, abuzul și uzurparea puterii, plecarea oamenilor, tarifele și prețurile ridicate, școlile și spitalele închise, paradele LGBT, interzicerea canalelor TV independente, o scindare a bisericii, represiuni împotriva opoziției, încălcări repetate ale Constituției și zeci de călătorii în străinătate ale prințesei Maia Sandu”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Telegram.

Amintim că, pe 8 noiembrie CE a recomandat țărilor membre UE să înceapă negocierile cu Republica Moldova și Ucraina, la un an și jumătate după primirea statutului de țară-candidat a acestora.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA

Cele mai citite știri

Social media