Cursa pentru șefia Capitalei: 11 pretendenți și-au depus candidatura în prima zi

11 candidați la șefia Capitalei s-au înregistrat până la această oră în cursa electorală, în prima zi de depunere a dosarelor.

Cel mai matinal a fost candidatul Partidului Acasă Construim Europa, Constantin Butucel. Ulterior, au depus actele și Ion Ștefăniță, din partea Mișcării Respect Moldova, Diana Caraman, din partea Partidului Comuniștilor, dar și Vasile Costiuc, înaintat de Partidul Democrația Acasă. Și Ruslan Codreanu, din partea Partidului Puterea Oamenilor a depus actele la consiliul electoral de circumscripție. Au urmat Vadim Brînzaniuc, din partea Partidului Social Democrat European, Mihail Bagas, Partidul Liga Orașelor și Comunelor, dar și Lilian Carp, candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate.

Partidul Socialiștilor merge în aceste alegeri cu Adrian Albu, iar spre final de zi a depus actele
Anatol Usatîi, candidatul Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei și Ion Bulgac, din partea Coaliției pentru Unitate și Bunăstare.

Amintim că, astăzi a început perioada de depunere a documentelor pentru înregistrare candidaților la alegerile locale generale din 5 noiembrie curent.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA

Cele mai citite știri

Social media