Sursa: facebook.com/AirportChisinau

,,Botezul” de la Aeroportul Internațional Chișinău. A fost lansată o cursă aeriană nouă

Aeroportul Internțional Chișinău a început operarea curselor directe regulate Atena – Chișinău – Atena de pe 3 noiembrie, cu o frecvență de două ori pe săptămână, în zilele de marți și vineri.

Într-un cadru festiv, aeronava de pe cursa Atena – Chișinău a trecut pe sub o arcadă de apă generată de două autospeciale de pompieri, iar primii pasageri și oficialii prezenți au fost întâlniți tradițional cu pâine și sare de către reprezentanții aeroportului.

„Ne-a reușit să surprindem, la check-in, emoțiile pasagerilor de pe această rută cu multe poze într-un cadru creativ și o atmosferă de sărbătoare, acompaniată de multe zâmbete și bună dispoziție”, se arată în informația prezentată de reprezentații aeroportului.

La lansarea cursei inaugurale au fost prezenți Ambasadorul Republicii Moldova în Grecia, Andrei Popov, Directorul Regional Panagiotis Anastasopoulos, Liderul de echipă pentru Balkan Sales Manolis Batistakis, Key Account Manager pentru Bulgaria și Moldova Marieta Doncheva și Administratorul interimar a Aeroportului Chișinău, Constantin Vozian.

Prin urmare, începând de astăzi, cetățenii noștri vor putea călători mai ușor spre Grecia, iar moldovenii stabiliți în Republica Elenă vor putea călători mai des acasă să își revadă familiile.
Menționăm că, noul partener a Aeroportului Internațional Chișinău este cea mai mare companie aeriană din Grecia care operează zboruri către 117 aeroporturi din 46 de țări, formând conexiuni comode și prin alte puncte intermediare.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA

Cele mai citite știri

Social media