Biletele vândute pentru finalele US Open 2023 sunt cele mai scumpe din istoria turneului de la New York

Cori Gauff, Aryna Sabalenka, Daniil Medvedev și Novak Djokovic vor avea parte de o atmosferă incredibilă în finalele de simplu ale ediției 2023 a Openului American.

Pentru prima oară în istoria turneului feminin de mare șlem de la Flushing Meadows, prețul mediu al unui bilet la finala US Open a depășit borna de 1,000 de dolari, informează Fox Business, citat de sport.ro. Mai exact, prețul mediu al tichetelor de acces la finala feminină a Openului American 2023 – Cori Gauff – Aryna Sabalenka – a ajuns să coste 1,235 de dolari, notează aceeași sursă. 

Precedentul record în ce privește prețul biletelor puse în vânzare pentru finala feminină a fost stabilit în 2019, când spectatorii au plătit, în medie, 940 de dolari pentru a asista pe viu la partida disputată de Bianca Andreescu și Serena Williams, câștigată de sportiva canadiană cu părinți români. 

Prețurile vor fi și mai piperate la finala masculină, care va fi o reeditare a ultimului act din urmă cu doi ani, Novak Djokovic – Daniil Medvedev.

Cel mai ieftin bilet la finala masculină de la US Open costă, în 2023, 889 de dolari, în timp ce un scaun în apropierea terenului costă până la 7,781 de dolari. 

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA

Cele mai citite știri

Social media