Ana Revenco

Ana Revenco, înaintată la o nouă funcție importantă: „Este o mare responsabilitate”

Ana Revenco, fostul ministrul al Afacerilor Interne al Republicii Moldova, ar putea deveni director al Centrului pentru Comunicare Strategică și Combatere a Dezinformării. Despre aceasta informează site-ul Președinției.

Potrivit unui comunicat de presă emis de istituție, președintele Maia Sandu a semnat scrisoarea prin care propune Parlamentului numirea Anei Revenco în funcția de director al Centrului.

La scurt timp, Ana Revenco a venit cu o reacție pe o rețea de socializare, în care menționează că pentru ea coordonarea Centrului pentru Comunicare Strategică și Combaterea Dezinformării este o adevărată provocare.

Faptul că am fost nominalizată pentru această funcție de Președinta țării este o onoare și, totodată, o mare responsabilitate. Dacă voi coordona acest Centru, voi face tot ce îmi stă în puteri ca să asigur buna funcționare a unei instituții atât de importante pentru asigurarea stabilității sociale în țara noastră”, se arată în postare.

Ana Revenco a deținut funcția de ministru al Afacerilor Interne în perioada august 2021 – iulie 2023. A activat anterior și în funcția de Consilieră a Președintelui Republicii Moldova în domeniul apărării și securității naționale și Secretar al Consiliului Suprem de Securitate. La fel, Ana Revenco a condus Centrul pentru combaterea traficului de persoane al Ministerului Afacerilor Interne și a fost fondatoare și directoare executivă a Centrului Internațional „La Strada” Moldova.

Desemnarea în funcție a Anei Revenco va fi discutată în această săptămână la ședința Parlamentului.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA

Cele mai citite știri

Social media