Facebook/Adrian Dupu

Adrian Dupu, după alegerile europarlamentare: ”Mulțumesc fiecărui cetățean care a ieșit la vot”

Președintele organizației locale a Partidului Național Liberal, Adrian Dupu, a venit cu un mesaj pentru cetățenii din Republica Moldova care au ieșit duminică la vot. Acesta le-a mulțumit pentru mobilizare și pentru voturile acordate.

”Mulțumesc, Republica Moldova! Mulțumesc fiecărui cetățean în parte care a ieșit la vot și în mod special fiecăruia care ne-a acordat votul”, a scris Adrian Dupu pe pagina sa de Facebook.

Președintele organizației locale a Partidului Național Liberal a mai scris că prezența la vot a arătat că cetățenii țării noastre își doresc un viitor în UE.

”Atât prezența marea vot, cât și rezultatul alegerilor au arătat că munca noastră nu e în zadar. Mobilizarea exemplară, demonstrează că cetățenilor din stânga Prutului le pasă cu adevărat de Republica Moldova, de România și de viitorul nostru comun în Uniunea Europeană. Rezultatul obținut a arătat că oamenii nu uită cine luptă pentru ei și îi sprijină la Bruxelles”, a mai scris Adrian Dupu.

Amintim că România a deschis 52 de secții de votare în țara noastră, cele mai multe fiind în Chișinău. Peste 58 de mii de cetățeni au votat ieri pentru alegerile din Parlamentul European.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA

Cele mai citite știri

Social media