A fost numit un nou secretar de stat la Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale

Nicolai Mîndra a fost numit secretar de stat, responsabil de domeniul infrastructurii drumurilor la Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale. Secretarul de stat își va începe activitatea din data de 02 octombrie.

Precum a comunicat în cadrul ședinței Guvernului ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, noul secretar de stat a absolvit Universitatea Tehnică din Moldova în anul 2010, este licențiat în Drumuri, Poduri și Căi Ferate și deține masterat în Business și Administrarea Afacerilor.

Pînă în prezent, Nicolai Mîndra a activat la Întreprinderea de Stat „Administrația de Stat a Drumurilor” în calitate de Director executiv. Iar în perioada anilor 2010 – 2017 a activat în cadrul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, Direcția dezvoltarea drumurilor.

Nicolai Mîndra deține o experiență vastă în gestionarea drumurilor naționale și asigurarea circulației în siguranță pe drumurile publice. Totodată, posedă abilități în managementul fondurilor naționale și a celor oferite de către partenerii externi, destinate infrastructurii rutiere.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA

Cele mai citite știri

Social media