VIDEO Un bărbat de 34 de ani, extrădat din Olanda. Ar fi traficat o tânără din Nisporeni

Un bărbat de 34 de ani a fost extrădat din Olanda. Acesta este suspectat că ar fi traficat în scop sexual o tânără din Nisporeni. Bărbatul este cetățean al României și a fost anunțat în căutare în anul 2017.

Potrivit oamenilor legii, bărbatul de 34 de ani a recrutat-o pe tânără atunci când aceasta avea vârsta de 18 ani. Așa cum nici victima, nici soțul acesteia nu aveau venituri suficiente care să-și ofere un trai decent, învinuitul îi promisese că urma să lucreze în calitate de chelneriță, în Atena, cu un salariu atractiv. 

Totuși, sosită în Grecia, tinerei i-au fost confiscate actele și a fost pusă în fața faptului că ar fi urmat să presteze servicii sexuale. Așa cum soțul bănuia că învinuitul pe care-l cunoștea ar putea să nu-și îndeplinească promisiunea, atunci când nu a mai putut interacționa cu ea, l-a contactat și a insistat ca aceasta să revină acasă.

Prin urmare, la șapte zile de la sosirea ei în țara străină, învinuitul i-a cumpărat bilet spre Moldova, iar soțul l-a denunțat autorităților. Totodată, la solicitarea procurorilor PCCOCS, alți doi cetățeni români pe lângă cel extrădat acum, au fost anunțați în căutare, în același dosar.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA