VIDEO Droguri în valoare de peste 3 mln lei, ridicate de la domiciliul unui tânăr de 19 ani. Ce pedeapsă riscă acesta

Un tânăr de 19 ani din Chișinău a fost arestat, în rezultatul perchezițiilor efectuate la domiciliul acestuia. Oamenii legii au ridicat de la acesta aproape 10 kg de substanțe interzise, în valoare de peste 3.500.000 lei, informează Inspectoratul General al Poliției.

Perchezițiile au fost efectuate de ofițerii Direcției combaterea criminalității organizate a INI, în comun cu cei de urmărire penală ai Inspectoratului de Poliție Ciocana, în conlucrare cu procurorii Procuraturii mun. Chișinău-Oficiul Ciocana.

Au  fost ridicate peste 4 kg de hașiș, 5 kg de canabis (hidropon), 500 de pastile Ecstasy, 137 de grame de cocaină, precum  și un telefon mobil care conține informații relevante”, precizează IGP.

Tânărul, a cărui activitate infracțională a fost deconspirată, este suspectat de comercializarea substanțelor narcotice prin intermediul aplicației Telegram. Banii obținuți erau transferaţi pe alte conturi curente înregistrate în băncile comerciale din Republica Moldova pe numele persoanelor interpuse.

Suspectul a fost plasat în arest și riscă închisoare de la 7 la 15 ani.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA