Mihai Popșoi, la CNN: În ciuda atacului Kremlinului, democrația noastră a rezistat

În ciuda atacului Kremlinului asupra democrației moldovenești, democrația noastră a rezistat și a arătat lumii întregi ce voință are poporul. Declarația a fost făcută de ministrul Afacerilor Externe, Mihai Popșoi, în cadrul unui interviu pentru CNN despre rezultatele referendumului.

”Votul a fost într-adevăr la limită, dar a fost o celebrare a democrației până la urmă, pentru că poporul Moldovei și-a spus cuvântul și, în ciuda atacului Kremlinului asupra democrației moldovenești, democrația noastră a rezistat și a arătat lumii întregi ce voință are poporul. Iar situația de securitate va continua să fie complicată, dar instituțiile noastre devin din ce în ce mai pricepute, mai capabile să apere Moldova. Și aceasta este o dovadă a rezistenței țării noastre și a poporului nostru și suntem recunoscători oamenilor noștri pentru asta și partenerilor internaționali pentru sprijinul acordat”, a declarat Mihai Popșoi la CNN.

Ministru a mai vorbit și despre coruperea alegătorilor.

”Dar este adevărat că voturile din diasporă au adus efectiv acest rezultat la unul pozitiv. Cu toate acestea, acesta a fost în mare parte rezultatul unei campanii incredibil de puternice de a aduce bani dubioși în țară pentru a mitui alegătorii, deoarece avem acest oligarh fugar care cântă pe tonul Kremlinului”, a mai spus Mihai Popșoi.

CITEȘTE ȘI  Oamenii legii cunosc toate persoanele care au primit bani partea grupului criminal ȘOR

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA