Polițiști, amenințați cu toporul la Anenii Noi. Agresorul era în stare de ebrietate

Un echipaj de poliție de la Anenii Noi a avut parte de o experiență mai puțin plăcută. Aceștia au intrevenit la o solicitare la domiciliu, însă au fost amenințați cu un topor de către proprietar.

Informația a fost confirmată pentru info1.md de către ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Anenii Noi, Mariana Didenco, care a precizat că incidentul a afost înregistrat noaptea trecută, în jurul orei 2:00.

Poliția din Anenii Noi a fost sesizată de către o femeie din localitatea Gura Bîcului precum că tatăl său este agresiv la domiciliu. La fața locului, polițiștii au stabilit preliminar că un bărbat, vizibil în stare de ebrietate, agresa verbal membrii familiei. La apariția oamenilor legii, acesta a continuat acțiunile sale, amenințând polițiștii cu un obiect ascuțit, totodată numindu-i cu cuvinte necenzurate”, a comunicat ofițerul de presă.

Oamenii legii au fost nevoiți să recurgă la mijloacele speciale din dotare, întrucât la cerințele polițiștilor de a înceta acțiunile sale ilegale, bărbatul nu s-a conformat. În rezultatul testării alcoolscopice, s-a constatat o concentrație de 0,83 mg/l alcool în aerul expirat.

Totodată, ofițerul de presă a comunicat că bărbatul nu a fost reținut.

Cazul este înregistrat pentru a stabili toate circumstanțelor și adoptarea unei decizii conform normelor legale”, ne-a răspuns Mariana Didenco.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA