Un membru din gruparea lui Șor, prins cu droguri de 175.000 de lei

Un membru al unei organizații de tineret, afiliată partidelor controlate de fugarul Ilan Șor, a fost prins cu droguri în Capitală. Printre cei reținuți se mai numără alte trei persoane.

 

Grupul, format din trei bărbați cu vârste cuprinse între 30 și 55 de ani și o femeie de 23 de ani, a fost documentat timp de două luni, perioadă în care au fost adunate probe solide privind implicarea acestora în activități ilegale, anunță autoritățile.

Poliția a stabilit că unul dintre suspecți, un bărbat de 30 de ani, era activist și membru al unei organizații de tineret, afiliată unui grup criminal organizat.

Pe 21 octombrie 2024, doi dintre suspecți au fost reținuți în flagrant, în timp ce transportau o cantitate mare de marijuana, destinată vânzării.

În urma perchezițiilor, autoritățile au confiscat 140 de grame de marijuana, 36 de grame de cocaină, un pistol de calibrul 9 mm, cântare electronice, râșnițe pentru fărâmițarea drogurilor, un aparat artizanal pentru consumul de droguri și pachețele pentru ambalarea acestora.

De asemenea, polițiștii au găsit sume de bani semnificative: 15.800 de euro, 3.800 de dolari și 3.000 de lei, suspectate a proveni din activități ilegale de trafic de droguri. Valoarea totală a drogurilor confiscate este estimată la aproximativ 175.000 de lei.

Suspecții riscă pedepse cu închisoarea între 7 și 15 ani.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA