Candidații și-au exprimat votul: O Moldovă europeană, democratică și prosperă

Candidații Tudor Ulianovschi, Natalia Morari, Ion Chicu, Victoria Furtună, Octavian Țicu și Irina Vlah și-au exercitat dreptul la vot. Unii dintre ei au ales să ia doar un buletin de vot.

 

Tudor Ulianovschi a declarat că și-a exprimat votul pentru viitorul copiilor din Moldova, „pentru ca ei să aibă toate condițiile necesare la școală, universitate și în spitale.” Ulianovschi a subliniat că Moldova trebuie să se dezvolte „în mod democratic și european,” și că este important să asigure „un parcurs european pentru interesul Republicii Moldova.

Natalia Morari a declarat că a votat „pentru o schimbare pe care fiecare cetățean al Republicii Moldova o merită.” Ea a subliniat că își dorește o „Moldovă nouă, din care să nu vrei să pleci și în care să-ți dorești să revii.

Victoria Furtună, un alt candidat, a spus că a votat „pentru viitorul Republicii Moldova, pentru o Moldovă furtunoasă, pentru o Moldovă care are relații bune cu toate țările lumii.”

Irina Vlah a afirmat că a votat pentru „o Moldovă de unde oamenii nu pleacă, unde societatea trăiește în armonie.” Ea a specificat că a votat pentru „un președinte care are grijă de oameni” și că a completat două buletine de vot.

„Astăzi am spus DA viitorului european al Republicii Moldova. Am spus NU războiului și DA păcii,” a spus  Octavian Țîcu, adăugând că „așteptările mele sunt acum în mâna cetățenilor Republicii Moldova.”

Mă simt fericit că am contribuit prin votul meu la o decizie importantă, viitorul țării noastre. Sunt foarte bucuros că astăzi cu toții putem să ne expunem votul și eu îndemn toți cetățenii Republicii Moldova să vină la aceste alegeri”, a declarat Ion Chicu.

 

Secțiile de votare se vor închide la ora 21:00.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA