căldură

Începe sezonul de încălzire. Termoelectrica, gata să furnizeze agent termic în blocurile din Capitală

„Termoelectrica” anunță locuitorii din municipiul Chișinău că este pregătită să înceapă furnizarea energiei termice către toate categoriile de consumatori. Acestea includ instituțiile de educație timpurie, școlile, liceele, instituțiile medicale și sociale, blocurile locative, dar și agenții economici. Anunțul fost făcut în contextul temperaturilor scăzute.

 

Conectarea la sistemul de termoficare poate fi realizată chiar înainte de emiterea Dispoziției Primăriei Chișinău privind începerea oficială a sezonului de încălzire. Procedura de conectare este simplă și poate fi inițiată de către administratorul blocului sau gestionar, care va depune o solicitare la sediul „Termoelectrica” S.A. împreună cu fișa tehnică de pregătire a instalațiilor, anunță Termoelectrica.

„Termoelectrica” S.A. asigură furnizarea energiei termice pentru 4.339 de imobile din Chișinău, inclusiv 145 de grădinițe, 164 de școli și licee, 99 de instituții de învățământ superior, 76 de instituții medicale, 757 de agenți economici și 2.835 de blocuri locative, ce includ aproximativ 210.000 de apartamente.

Gestionarii fondului locativ care nu au încheiat încă noul contract sunt invitați să se prezinte la sediul furnizorului pentru semnarea acestuia.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA