Victoria Cazacu, exclusă din PAS, aderă la partidul condus de Renato Usatîi

Deși mai este timp până la alegerile parlamentare, Renato Usatîi deja s-a ales cu un deputat în legislativ. Parlamentara Victoria Cazacu, exclusă din PAS, a anunțat că aderă la formațiunea „Partidul Nostru”. În cadrul unui briefing, ea a spus că a apreciat „mereu mesajul transmis de Renato Usatîi”.

„Astăzi anunț că ader la Partidul Nostru pentru a deveni vocea tuturor inițiativelor legislative ale echipei acestei formațiuni. Urmăresc de mult timp ideile și inițiativele lui renato Usatîi și cred că ele trebuie să devină lege. Aceste propuneri sunt doar în interesul Republicii Moldova. Am apreciat mereu mesajul domnului Usatîi cu privire la consolidarea și unificarea societății”, a spus Victoria Cazacu.

Amintim că, la 1 aprilie, trei inspectori vamali au fost reținuți pentru 72 de ore, iar alți patru sunt cercetați în stare de libertate de ofițerii CNA și procurori, fiind suspectați că au pretins sistematic bani de la pasageri pentru introducerea și scoaterea ilegală de bunuri din Republica Moldova. Printre inspectorii cercetați se număra și Diana Cazacu, fiica Victoriei Cazacu.

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, i-a cerut public colegei sale, deputata PAS Victoria Cazacu, să își depună mandatul. La câteva zile după acest incident, Cazacu a fost exclusă din PAS. Deputata a declarat că este denigrată și intimidată, invocând prezumția nevinovăției și menționând că va rămâne în Parlament în calitate de deputat neafiliat.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA