Imagine ilustrativă

Incident pe aeroportul Chișinău: Un moldovean, documentat după ce a sustras geanta unei tinere și a urcat în avion

Incident pe Aeroportul Internațional Chișinău. O tânără de 27 de ani a rămas fără geanta personală în care păstra documentele. Aceasta a alertat Poliția, iar la scurt timp bunurile au fost descoperite în valiza unui cetățean moldovean de 62 de ani, pasager al cursei „Chișinău – Veneția”, informează Inspectoratul General al Poliției de Frontieră.

Descoperirea a fost făcută în timpul controlului realizat pe sensul de ieșire din Republica Moldova, la cursa „Chișinău – Veneția”.  În urma măsurilor întreprinse, suspectul a fost identificat și condus din avion în zona destinată controlului de linia a doua pentru verificări suplimentare.

„În timpul controlului, efectuat în comun cu ofițerul FRONTEX, polițiștii de frontieră au descoperit geanta personală a tinerei, precum și două documente falsificate: un act de identitate și un permis de conducere, ambele presupus a fi emise de autoritățile române”, precizează IGPF.

Instituția comunică că pe acest caz au fost inițaite cercetări. În context, polițiștii de frontieră fac apel către călători să fie atenți la bunurile personale.

În orice situație suspectă, contactați de urgență echipa Poliției de Frontieră”, este îndemnul instituției.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA