O clădire din Harkov a fost lovită de un atac rusesc. 12 persoane au fost rănite

Rusia a atacat Harkovul cu o bombă ghidată KAB în noaptea de miercuri spre joi, lovind o clădire rezidențială și rănind 12 persoane, inclusiv un copil, au raportat autoritățile locale. A fost alertă de raid aerian și în capitala Ucrainei.

 

O bombă rusească ghidată KAB a lovit o clădire de apartamente cu cinci etaje, între etajele trei și patru, a anunțat guvernatorul regiunii Harkov, Oleh Siniehubov.

Zece persoane au fost rănite, inclusiv o fetiță de trei ani, a declarat primarul Ihor Terekhov.

Toți locuitorii clădirii au fost evacuați, iar lucrătorii de urgență lucrează la locul atacului. Este posibil să existe persoane îngropate sub dărâmături, a declarat Siniehubov, potrivit Hotnews.

Aproximativ 15 drone rusești au fost detectate și doborâte lângă Kiev în cursul nopții. Alerta de raid aerian în capitala Ucrainei a durat 5 ore și jumătate, cu explozii raportate la Kiev și zonele învecinate.

Atacurile cu drone asupra Kievului au crescut în ultimele săptămâni, Rusia lansând mai multe grupuri de drone noaptea, apropiindu-se din diferite direcții și altitudini, potrivit administrației militare a orașului Kiev.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA