Șoferi, ocoliți zona! În raza localității Budești se vor desfășura lucrări de reparație a carosabilului

Traficul rutier pe drumul Budești, tronsonul cuprins între strada Bălțata și ieșirea spre drumul național Vadul-lui-Vodă va fi suspendat parțial pentru următoarele două săptămâni, informează Primăria Municipiului Chișinău .

În perioada 27 septembrie – 20 octombrie, va fi suspendat parțial traficul rutier pe drumul din apropierea satului Budești, în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de reabilitare a carosabilului din raza localității.

Totodată, primăria Chișinău atrage atenția asupra faptului că în perioada menționată se stabilește circulația rutei municipale de autobuz nr. 31 în raza s. Budești, tur-retur, pe drumul național M5 (Frontiera cu Ucraina – Criva – Bălți – Chișinău – Tiraspol – frontiera cu Ucraina), cu utilizarea pentru îmbarcare/debarcare a stațiilor existente pe traseul respectiv, în ambele direcții.

Conducătorii auto sunt îndemnaţi să se conformeze cerințelor agenților de circulație, să manifeste răbdare și disciplină în trafic, fără abateri de la Regulamentul circulației rutiere.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA