Andrei Năstase poate începe campania electorală. A fost înregistrat de CEC

Andrei Năstase a fost înregistrat oficial ca și candidat la alegerile prezidențiale din toamnă. Decizia a fost luată acum câteva minute de Comisia Electorală Centrală. „Începe o nouă etapă în lupta noastră pentru schimbare”, a declarat Năstase.

 

„Începem o nouă etapă în munca și lupta noastră pentru schimbare, pentru îmbunătățirea lucrurilor în țara noastră. Nu ratez ocazia de a vă mulțumi fiecăruia dintre voi care ați avut și aveți încredere în mine”, a spus Năstase în fața sediului CEC.

Andrei Năstase a colectat 25 de mii de semnături în susținerea candidaturii lui la funcția de președinte.

Comisia Electorală Centrală i-a mai înregistrat în cursa prezidențială pe  candidatul susținut de PSRM, Alexandr Stoianoglo, candidata PAS, Maia Sandu, Renato Usatîi – desemnat de Partidul Nostru,  Vasile Tarlev -candidatul Partidului pentru Viitorul Moldovei, Ion Chicu, candidatul PDCM, și Irina Vlah, înaintată de un grup de cetățeni.

Alegerile prezidențiale vor avea loc în data de 20 octombrie. În aceeași zi se va desfășura și referendumul republican constituțional prin aderarea țării noastre la Uniunea Europeană.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA