Povestea incredibilă a unui bărbat dispărut când avea 6 ani. Acesta a fost găsit după 73 de ani

Un bărbat care a fost răpit când avea șase ani, în timp ce se juca într-un parc din California în 1951, a fost găsit după mai bine de șapte decenii. Nepoata bărbatului a reușit să-l găsească cu ajutorul unui test ADN online, al unor fotografii vechi și al unor tăieturi din ziare, scrie The Guardian.

Albino, tată și bunic, este un pompier pensionat și un veteran al Marinei care a servit în Vietnam, potrivit nepoatei sale, Alida Alequin, în vârstă de 63 de ani. Ea l-a găsit pe Albino și l-a reunit cu familia sa din California în iunie.

La 21 februarie 1951, o femeie l-a ademenit pe copilul de șase ani din parcul din West Oakland, unde se jucase cu fratele său mai mare, și i-a promis în spaniolă că îi va cumpăra bomboane.

În schimb, femeia l-a răpit pe băiatul născut în Puerto Rico și l-a dus cu avionul pe coasta de est, unde a ajuns la un cuplu care l-a crescut ca și cum ar fi fost propriul lor fiu.

Timp de mai bine de 70 de ani, Albino a fost dat dispărut, dar a fost mereu în inimile familiei sale, iar fotografia sa era atârnată la casele rudelor, a declarat nepoata sa. Mama sa a murit în 2005, dar nu și-a pierdut niciodată speranța că fiul său este în viață.

Poliția din Oakland a recunoscut că eforturile lui Alequin „au jucat un rol esențial în găsirea unchiului ei” și că „rezultatul acestei povești este cel pentru care ne străduim”.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA