Copil, spital

Noi detalii despre starea micuțului care a căzut în golul ascensorului la Ungheni

Copilașul de doi ani din Ungheni, care a căzut în golul ascensorului, se află în continuare la spital. Vestea bună e că micuțul a ieșit din comă!

„În cazul pacientului se atestă o dinamică pozitivă a stării de sănătate. Deja nu este în comă”, a comunicat pentru info1.md purtătorul de cuvânt de la Institutul Mamei și Copilului din Capitală, Maxim Cazacu.

Sursa precizează că starea pacientului rămâne în continuare gravă. Copilul rămâne sub supraveghere medicală în Secția de reanimare.

Amintim că micuțul a fost transportat de urgență la spital în stare gravă după ce a căzut de la etajul șase al unui bloc de locuințe, în golul ascensorului. Totul s-a întâmplat în dimineața zilei de 11 septembrie, în jurul orei 08:00, pe strada Ghenadie Cristiuc 3 din municipiul Ungheni.

Copilul a fost transferat de urgență la Institutul Mamei și Copilului. Potrivit purtătorului de cuvânt al instituției, pacientul a fost adus în stare foarte gravă cu mai multe traumatisme.

Autoritățile de la Ungheni au pornit o anchetă internă pentru elucidarea circumstanțelor producerii accidentului tragic.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA