Târgul locurilor de muncă, organizat la Chișinău. Zeci de angajatori vin cu mii de oferte

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă organizează astăzi, 19 septembrie, Târgul  Locurilor de Muncă. Persoanele care sunt în căutarea unui job, sunt așteptate între orele 10:00-14:00, la Palatul Republicii din Capitală, strada Maria Cebotari 16.

La Târg  sunt invitați inclusiv refugiații din Ucraina, precizează ANOFM.

Peste  trei mii de locuri de muncă libere vor fi oferite persoanelor cu studii sau fără, cu experiență sau fără.

La eveniment vor participa 60 de  angajatori, care activează în diferite ramuri ale economiei: servicii, comerț, transport și depozitare, industria prelucrătoare, sănătate și asistență socială, administrare publică și asigurări sociale obligatorii, construcții  vor prezenta ofertele de muncă libere.

Persoanele aflate în căutarea  unui  loc de muncă vor negocia direct cu angajatorii privind locurile de muncă libere și condițiile de ocupare a lor, vor prezenta angajatorilor CV-ul şi vor stabili interviuri de angajare.

Direcția generală ocuparea forței de muncă municipiul Chişinău va pune la dispoziție celor prezenți la Târg, informația a peste 6000 oferte de muncă libere înregistrate în baza de date și va acorda servicii de intermediere.

Pentru mai multe informații privind Târgul locurilor de muncă, persoanelel interesate pot telefona la numerele 022-822-889; 022822-862 sau la Centrul de apel al ANOFM, la nr. de telefon 0 8000 1000, de luni până vineri, între orele 08:00 și 17:00. Apelul este gratuit de pe telefonul fix din orice localitate a Republicii Moldova.

 

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA