foto:Digi24.ro

Incendiu în Parlamentul României. 300 de persoane au fost evacuate

Incendiu în Parlamentul României, în zona de intrare a vizitatorilor la Camera Deputaților. O persoană a aruncat cu benzină în interior.  În jur de 300 de oameni au fost evacuați, scrie hotnews.ro

„La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității, iar din primele cercetări s-a stabilit faptul că, în urma unui conflict spontan, un bărbat, vizitator, ar fi aruncat cu o substanță inflamabilă. Incendiul a fost într-o încăpere pentru vizitatori, aproximativ 300 de persoane fiind evacuate la acel moment. Din primele informații, nu există persoane rănite”, conform Poliției.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov spun că în urma incendiului au ars haine și elemente de birotică.

„Incendiul s-a produs într-o încăpere pentru vizitatori, pe o suprafață de 30 mp. Au ars elemente textile și de birotică. În urma evenimentului nu sunt persoane rănite. Au intervenit forțele din cadrul Detașamentului de Pompieri Palatul Parlamentului. În momentul de față incendiul este lichidat”, conform ISU București-Ilfov.

Polițiștii spun că fac cercetări pentru a stabili exact cum s-a întâmplat incidentul.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA