Autoritățile de la Ungheni, după ce un copil de 2 ani a căzut în golul liftului: Toate ascensoarele vor fi verificate

Autoritățile de la Ungheni au pornit o anchetă internă pentru elucidarea circumstanțelor producerii accidentului tragic de astăzi în care un copil de 2 ani a căzut în golul liftului. De asemenea, responsabilii au anunțat că vor fi verificate toate ascensoarele din oraș.

Primarul orașului Ungheni, Vitalie Vrabie, a anunțat că a fost convocată de urgență ședința Comisiei situații excepționale.

”A fost pornită o anchetă internă pentru elucidarea circumstanțelor producerii accidentului. Totodată, a fost creat un grup de intervenție din specialiști în domeniu, care va verifica securitatea sistemelor tuturor ascensoarelor din Ungheni. În acest scop, acestea vor fi sistate temporar, fiind repornite doar în cazul în care vor corespunde normelor în vigoare”, a declarat primarului orașului.

Amintim că un copil de doi ani din Ungheni a fost transportat de urgență la spital în stare gravă după ce a căzut de la etajul șase al unui bloc de locuințe, în golul ascensorului. Totul s-a întâmplat în dimineața zilei de astăzi, în jurul orei 08:00, pe strada Ghenadie Cristiuc 3 din municipiul Ungheni.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA