VIDEO Peste 7 kg de droguri de milioane de lei, ridicate de la domiciliul unui tânăr din Capitală

O cantitate uriașă de substanțe interzise, mai bine de 7 kg, a fost ridicată de la domiciliul unui tânăr din Chișinău. Valoarea drogurilor depistate ar fi de  circa 4 milioane de lei, informează Inspectoratul General al Poliției.

„Urmare a perchezițiilor efectuate la domiciliile suspectului, polițiștii au depistat și ridicat 3,5 kg de mefedronă, 2 kg de droguri de tip ,,PVP”, 200 grame de amfetamină, 90 grame de cocaină, 50 grame de marijuană, 10 grame de ketamină, 1,5 kg de dulciuri îmbibate cu substanță activă THC, 1 200 comprimate ecstasy, 43 țigări electronice cu ulei de canabis, 15 bucăți de halucinogen de tip ,,LSD”, cântare electronice de precizie mică, mai multe pachețele și un vacumator pentru ambalarea drogurilor”, precizează IGP.

Proprietarul are 28 de ani. Acesta a fost  reținut în flagrant în timpul plasării în ascunziș a 5 grame de cocaină. El a fost plasat în arest pe un termen de 30 zile.

Documentarea acestui caz a durat  două luni, perioadă în care oamenii legii au stabilit că suspectul este parte a unei grupări infracționale specializată în contrabandă cu droguri sintetice din Ucraina, în scopul comercializării pe teritoriul Republicii Moldova.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală. Dacă va fi găsit vinovat, tânărul riscă închisoare de până la 15 ani.

 

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA