Ambasada SUA a transmis mesaj de susținere pentru Olesea Stamate

Ambasada SUA a venit cu un mesaj de felicitare pentru Olesea Stamate și Doina Gherman. Instituția le-a mulțumit pentru activitatea desfășurată de mai bine de doi ani și pentru funcțiile importante în două dintre cele mai importante comisii parlamentare

 

”Doamna Stamate a fost o voce importantă în crearea cadrului legal pentru reformele din sectorul justiției, care aduc schimbări semnificative pentru cetățenii Republicii Moldova, care cer să se pună capăt corupției din sectorul justiției. Dna Gherman a contribuit la intensificarea legăturilor cu Statele Unite, precum și la avansarea procesului de aderare a Republicii Moldova la UE. Sperăm să colaborăm cu dumnealor în cadrul noilor funcții, și le felicităm pe Veronica Roșca și Ina Coseru pentru desemnarea lor la conducerea comisiilor parlamentare”, se arată în mesajul scris pe Facebook.

 

Amintim că, Olesea Stamate a anunțat în data de 19 ianuarie că renunță la funcția de președinte al Comisiei juridice, numiri și imunități din data de 1 februarie. Noul președinte al Comisiei juridice, numiri și imunități a fost numită Veronica Roșca în data de 1 februarie.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA