Caz tragic la un spital din Capitală. Un pacient a căzut în gol de la etajul patru

Caz tragic la Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime” din sectorul Rîșcani al Capitalei. Cadavrul unui pacient a fost depistat în curtea instituției, după ce acesta s-ar fi aruncat în gol de la etajul clădirii.

Solicitată de info1.md, ofițerul de șpresă al poliției Capitalei, Natalia Stati, a cofirmat informația, precizând că tragedia s-a produs luni, 18 decembrie, în jurul orei  6:15.

La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă si medicul legist. În cadrul documentării, polițiștii au stabilit identitatea cadavrului. Acesta s-a dovedit a fi de 76 de ani și era internat in institutia medicală”, a comunicat Natalia Stati.

Ofițerul d epresă a mai precizat că, în urma examinării cadavrului de către medicul legist, nu au fost depistate semne de moarte violentă, decât cele caracteristice căderii de la înălțime.

Contactat telefonic de către redactorul info1.md, directorul IMSP Spitalul Clinic Municipal ”Sfânta Treime”, Oleg Crudu, ne-a comunicat că pacientul era internat în secția Neurologie. În circumstanțe necunoscute, acesta a căzut de la etajul patru al clădirii instituției.

Pe acest caz a fost inițiată o ancheta pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA