143 de studenți ai Academiei „Ștefan cel Mare” au depus jurământul

143 de studenți din anul I ai Academiei „Ștefan cel Mare” a Ministerului Afacerilor Interne au depus jurământul solemn de credință față de Republica Moldova. La eveniment au fost prezenți ministrul Afacerilor Interne, Adrian Efros, dar și secretarul de stat al Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova, Adrian Dupu.

 

Ministrul Adrian Efros a subliniat că angajamentul asumat de tineri este unul important.

De astăzi, aveți responsabilitatea de a proteja securitatea statului și de a asigura siguranța cetățenilor. Academia ,,Ștefan cel Mare” vă va oferi pregătirea necesară pentru a răspunde la provocările interne și externe, iar formarea continuă va fi cheia succesului vostru”, a spus Efros.

La eveniment a fost prezent și Adrian Dupu, secretar de stat al Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova din Guvernul României.

„I-am felicitat pe studenți pentru cariera aleasă și i-am încurajat în drumul pe care l-au ales. Totodată, am subliniat nevoia pe care Republica Moldova o are de oameni ai legii devotați, integri și bine pregătiți”, a menționat Adrian Dupu.

Ceremonia s-a încheiat cu un marș de onoare al studenților și ofițerilor Academiei „Ștefan cel Mare”, urmat de un spectacol muzical oferit de orchestra „Model” a Inspectoratului General de Carabinieri.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA